Botiga

A la nostra botiga hi trobareu menjars preparats que us podreu endur per racions. Podreu escollir una gran varietat de plats (primers, segons i postres).

A més a més hi trobareu productes ecològics com ara vi, cava, aigua, cafè, infusions i batuts de xocolata.

Menjars per encàrrec: podreu escollir d’entre una llista de plats per encarregar-nos (podreu trobar-los al blog), ja sigui entre setmana o caps de setmana i festius. I si el què voleu no és a la llista, sempre ens ho podeu demanar!

local

Celebracions

Casaments, batejos, comunions, aniversaris, reunions d’empresa, d’amics o familiars… Qualsevol esdeveniment que tingueu en ment de celebrar, podeu comptar amb nosaltres. Tenim un llistat de col·laboradors que ens ajudaran a fer que la vostra celebració sigui un èxit (fotògrafs, animació infantil, rams i decoració floral, locals…), a més a més del nostre servei de càtering.

celebracions

Menús a domicili "Delivery"

De dilluns a divendres podreu escollir els plats que us vinguin més de gust d’entre la nostra oferta. Vosaltres escolliu i nosaltres us ho portem, amb una ampolla d’aigua i un panet per acompanyar.

Quin preu té?

Menú A: primer i segon = 10,50€

Menú B: primer, segon i postres = 11,50€

Tallers de cuina

L’octubre del 2019 vam engegar els tallers infantils de cuina. Aquests tallers s’estan fent els diumenges a la tarda (podreu trobar més informació al blog).

A més a més oferim unes festes d’aniversari diferents: tallers de cuina i tallers creatius a domicili.

Més endavant, ampliarem aquesta oferta de tallers de cuina enfocats a adults.

tallers infantils

On servim?

La nostra zona d’actuació és el Vallès Occidental, Vallès Oriental, Bages i Barcelonès.