qualitat

Base essencial en el nostre projecte, ja que, tant en la qualitat dels nostres productes com en el servei, són clau per un creixement constant del nostre negoci, sent el boca orella la millor campanya de publicitat.

Una idea clara i potent d’oferir un producte 100% Mediterrani i de la nostra terra.

seguretat

En el mateix nivell que l’anterior, aquest és un punt inamovible dins del nostre projecte. La seguretat alimentària és per a nosaltres imprescindible: garantir un producte fresc i amb el seu estat òptim pel consum és bàsic pel projecte.

menjar saludable

Molt lligada a la qualitat, per nosaltres és essencial que el client obtingui els màxims beneficis consumint els nostres productes, oferint-li la possibilitat de no haver-se de preocupar pensant què menjar per mantenir una dieta equilibrada; ja que els aliments i la dieta que li servim serà la més beneficiosa per a la seva salut alimentària.

Tots els nostres plats estan basats en la dieta mediterrània.

ecologia

Sent la primera empresa de càtering 100% ecològica aquest és un dels nostres punts forts a destacar. Amb la mentalitat de reduir al mínim els residus que es puguin generar durant el consum del nostre producte, ens hem fixat oferir al consumidor uns recipients i uns coberts que siguin el més beneficiosos possible pel medi ambient. Aquest material és 100% ecològic i compostable, fet amb canya de sucre i midó de blat de moro (P.L.A.) i es pot llençar al cubell de la matèria orgànica.

services image

Cuinem per a tu

L’estrès i el poc temps que tenim en els darrers anys han causat que restem en pensar en nosaltres mateixos i per conseqüència en la nostra alimentació del dia a dia.

“L’obrador” el formem un equip jove i compromesos amb el medi ambient, que pretenem cobrir aquesta necessitat bàsica en l’alimentació de les persones que, per motius de feina, han de menjar al seu lloc de treball o no tenen temps per preparar-se la carmanyola; ajudant-los a mantenir una dieta equilibrada i saludable basada en la dieta mediterrània, al mateix temps de contribuir amb la preservació del medi ambient, oferint uns envasos ecològics de canya de sucre i midó de blat de moro, que poden ser llençats al contenidor de la matèria orgànica.

Tot això sense descuidar la originalitat i la bona presentació de tota la nostra gamma de productes.