Qui Som?

El Jordi és el cuiner, de professió i de vocació, i amb la seva àmplia experiència en el sector de la restauració (restaurants, hotels, càterings, menjars preparats...) us oferirà delícies que us faran despertar tots els vostres sentits.

La Mireia és mestra i li fascina el món digital. Ella és l’encarregada de l’organització de les festes d’aniversari, i de la gestió de totes les xarxes socials.

Els dos hem creat un espai diferent, un OBRADOR; un local on pots comprar menjar preparat (per emportar) al mateix temps que veus com t’ho fan. A més a més, entre setmana disposem del servei a domicili, per tota aquella gent que ha de dinar a la feina i no té temps de preparar-se una carmanyola o no vol anar sempre de restaurant.

Junts, fem un equip jove i compromès amb el medi ambient, que pretenem cobrir una necessitat bàsica en l’alimentació de les persones; ajudant-los a mantenir una dieta equilibrada i saludable basada en la dieta mediterrània, al mateix temps de contribuir amb la preservació del medi ambient, oferint uns envasos ecològics de canya de sucre, que poden ser llençats al contenidor de la matèria orgànica. Tot això sense descuidar la originalitat i la bona presentació de tota la nostra gamma de productes.qualitat

Base essencial en el nostre projecte, ja que, tant en la qualitat dels nostres productes com en el servei, són clau per un creixement constant del nostre negoci, sent el boca orella la millor campanya de publicitat.

Treballem amb productes ecològics, de proximitat i de comerç just.

seguretat

En el mateix nivell que l’anterior, aquest és un punt inamovible dins del nostre projecte. La seguretat alimentària és per a nosaltres imprescindible: garantir un producte fresc i amb el seu estat òptim pel consum és bàsic pel projecte.

A més a més, tenim en compte totes les possibles restriccions alimentàries; perquè una intolerància, al·lèrgia o una dieta especial, no siguin problema per gaudir de la nostra oferta culinària.

menjar saludable

Molt lligada a la qualitat, per nosaltres és essencial que el client obtingui els màxims beneficis consumint els nostres productes, oferint-li la possibilitat de no haver-se de preocupar pensant què menjar per mantenir una dieta equilibrada; ja que els aliments i la dieta que li servim serà la més beneficiosa per a la seva salut alimentària.

Menús basats en la dieta mediterrània que es cuinen a Xipre, Croàcia, França, Espanya, Grècia, Itàlia, Marroc i Portugal.

ecologia

Sent la primera empresa de càtering 100% ecològica aquest és un dels nostres punts forts a destacar. Amb la mentalitat de reduir al mínim els residus que es puguin generar durant el consum del nostre producte, ens hem fixat oferir al consumidor uns recipients i uns coberts que siguin el més beneficiosos possible pel medi ambient. Aquest material és 100% ecològic i compostable, fet amb canya de sucre i es pot llençar al cubell de la matèria orgànica.

A més a més, col·laborem amb l’aplicació “Too Good To Go”, per evitar el malbaratament del menjar.

services image

Cuinem per a tu

L’estrès i el poc temps que tenim en els darrers anys han causat que restem en pensar en nosaltres mateixos i per conseqüència en la nostra alimentació del dia a dia.

“L’obrador” el formem un equip jove i compromesos amb el medi ambient, que pretenem cobrir aquesta necessitat bàsica en l’alimentació de les persones que, per motius de feina, han de menjar al seu lloc de treball o no tenen temps per preparar-se la carmanyola; ajudant-los a mantenir una dieta equilibrada i saludable basada en la dieta mediterrània, al mateix temps de contribuir amb la preservació del medi ambient, oferint uns envasos ecològics de canya de sucre i midó de blat de moro, que poden ser llençats al contenidor de la matèria orgànica.

Tot això sense descuidar la originalitat i la bona presentació de tota la nostra gamma de productes.